RING OSS - 042-311 28 55

Garageportar Skåne

RING OSS - 042-311 28 55

Industriportar

Vi säljer och installerar inte bara garageportar i Skåne utan också industriportar. Kontakta oss för industriportar.

Erbjuder även ert företag även industriportar? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Kontakta oss – vi hjälper er med industriportar och garageportar i Skåne!

Vi är er portspecialist! Till oss vänder ni er för alla slags portar – inklusive garageportar i Skåne. Vi säljer industriportar, vikport, snabb rullport, lastbryggor samt reservdelar till portar. Vårt företag har en bredd både inom portar och tillbehör.

Industriportar i Skåne

Med vårt breda utbud gör vi det enkelt för er att hitta rätt portlösning. Vi har industriportar för olika typer av verksamheter och företag. Hos oss får ni måttanpassade industriportar just för ert företag.

Våra industriportar öppnas utåt och inåt längs med taket. På så sätt skapas en öppen och fri yta. Det här underlättar inte bara för driften utan minimerar även risken för skador på fordon och maskiner – allt tack vare den smidiga öppningen. 

Våra övriga portar

Vårt företag och vår personal har lång erfarenhet av portar. Vi hjälper ert företag att välja rätt port för er verksamhet samt med installation och service. Av oss köper ni även:

Lastbryggor – Vi anpassar våra lastbryggor efter er verksamhet. Vi har både manuella lastbryggor som är flyttbara samt automatiska lastbryggor. 

Vikport – Vår vikport passar i flera olika miljöer och kan varieras på många sätt. Vi hjälper er hitta rätt port enligt era önskemål om mått, teknisk lösning, fönster, öppning, kvalitet och färg.

Snabb rullport – Vår rullport är den naturliga avdelaren i en inomhusmiljö och rullas smidigt upp ovanför öppningen. Vår rullport motverkar luftdrag och bidrar till att klimatet kontrolleras vilket är energisparande. 

Garageportar – Våra garageportar i Skåne är både funktionella och estetiskt tilltalande. Vårt utbud av garageportar kan varieras på många sätt efter era önskemål om design, teknik och säkerhet. Hos oss hittar ni garageportar i Skåne som antingen rullas, svängs, dras eller viks.

Reservdelar till portar – Oavsett portlösning, privatperson som företag, ser vi till att den alltid fungerar optimalt. Vi har ett stort lager reservdelar och är alltid redo att hjälpa er oavsett problem.

Vi har förutom garageportar i Skåne även lastbryggor i Skåne. Kontakta oss så hjälper vi er med lastbryggor.