RING OSS - 042-311 28 55

Garageportar Skåne

RING OSS - 042-311 28 55

Garageportar

Ni kan få nästan vilka garageportar i Skåne som ni vill. Hos oss har ni många olika val av garageportar i Skåne.

Kontakta oss – den här sidan om garageportar i Skåne är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vi har ett brett utbud av garageportar i Skåne och hjälper er hitta rätt garageport till ert garage. 

Oavsett om ni redan har tänkt ut en viss design eller inte så finns det ett stort urval av garageportar i Skåne hos oss. Vi har många kombinationer av modeller, färger, yttermaterial och ytfinishar – allt för att er nya garageport ska uppfylla just era krav.

Garageportar i Skåne

Vi har lång erfarenhet inom branschen och samarbetar med Crawford centers garageportar i Skåne. För oss är det viktigt att dina garageportar både ska vara funktionella och estetiskt tilltalande. 

Med vår kompetens hjälper vi er hitta rätt efter era önskemål om design, teknik och säkerhet. Moderna garageportar i Skåne kan rullas, svängas, dras eller vikas – med eller utan automatik, du väljer. Ni får hjälp av oss alltifrån val av port till installation och service. 

Vi säljer garageportar i Skåne och levererar samt installerar det ni har valt och beställt oavsett var i Skåne ni bor. 

Våra olika garageportar i Skåne

Vi har olika typer av garageportar i Skåne till er villa och ert företag. Vad som passar er är beroende på takhöjd och övriga mått men också tycke och smak.

  • Takskjutportare – detta är garageportar som rullas upp och ner från taket med tjockt isolerade paneler. Ni kan mixa och välja mellan fem olika modeller, sju olika färger och tre olika yttermaterial. Finns dessutom att välja mellan två olika säkerhetsnivåer samt med tillval av gångdörr. Har garageportsautomatik och fingerskydd.
  • Sidoskjutportare – det är garageportar med tjockt isolerade paneler som rullas i sidled längs med paneler i garaget. Praktiskt alternativ för den som vill utnyttja takhöjden maximalt. Har en integrerad sidodörr. Finns i fyra olika modeller, sju standardfärger med ytfinish samt en slät ytfinish. Finns tillval med motivfönster samt designfönster. Har garageportsautomatik och fingerskydd.

Vi har tio års garanti på alla våra garageportar i Skåne. 

När ni anlitar oss, demonterar och forslar vi även bort era gamla garageportar i Skåne.